вул. Набережна Перемоги 10І
(068) 888-25-89 Дніпро
Набережна Перемоги 10 И
(068) 888-25-90
Каталог товари
Кошик
0 (порожній)

Турецький хамам

Лазня - це один із найстародавніших способів швидко оздоровити організм, упорядкувати кровообіг, вивести токсини і нормалізувати масу інших процесів у тілі. Саме тому незважаючи на те, що сьогодні з'явилося багато інших схожих на користь пристроїв, шанувальники здорового способу життя все ще активно користуються саунами.

В чому особливості та як відбувається будівництво хамама в Києві?

Одним із різновидів традиційних саун є турецький хамам. Це не просто місце, де можна оздоровитися, розслабитися і приємно провести час, а й повноцінний витвір мистецтва. Сучасні сауни відрізняються від традиційніших турецьких лазень наявністю інноваційного обладнання, якісних екологічно чистих елементів і зручнішою технологією будівництва хамаму. Але це все ще залишається неповторний хамам, який припаде до душі будь-якій людині.

Наші принципи

Акцент на якості
ассортименту

Наши спеціалісти
навчаються в Європе

Ми дбаємо про своїх кліентів, тому пропонуємо післягарантійне обслуговування. вання всіх наших товарів.

Післягарантійне
обслуговування

Ретельна підготовка
до будівництва

Швидкість.
Ми цінуємо час

Будівництво хамама під ключ - основні етапи та їх особливості

Будівництво хамама відрізняється від того, як зводять лазню, тим що тут використовуються зовсім різні матеріали (камінь і мармур замість дерева та цегли), відрізняється внутрішнє оздоблення (мозаїка та картини) і навіть спосіб обігріву приміщення. Це досить складне завдання, як з технічного, так і з практичного боку.

Основні етапи будівництва хамаму від фахівців полягають у наступному:

  1. Технічні умови. Грунт повинен бути досить твердим, щоб витримати навантаження. Необхідно підібрати велику площу та вільне місце, тому що тут потрібно кілька великих приміщень, а висота має бути не менше 2,7 метрів. Назовні виводитиметься система вентиляції, а всередину потрібно підвести електропостачання.
  2. Проектування та планування. Тут вибираються будівельні та оздоблювальні матеріали, загальний орнамент, який визначає стиль та дизайн приміщення. Крім того, необхідно купити спеціальні датчики, світильники, фонтан, масажний стіл, лежаки та курну.
  3. Будівництво хамама під ключ – це безпосередньо зведення приміщення. Головне завдання не тільки зробити міцні стіни та правильно підключити все, але й зробити повну гідроізоляцію, адже прогріватись повинні і стіни та підлога. Наші фахівці виконують будівництво з використанням тільки найкращих та безпечних матеріалів, високоякісних пристроїв у найкоротші терміни.

 

Чим відрізняється будівництво турецької лазні хамам від звичайної?

Багато хто вважає, що хамам - це та сама лазня, тільки більше прикрашена всередині, але насправді це не так. Хамамом називають традиційну турецьку лазню, яка є майже символом культури цієї країни. І головна відмінність сауни цього типу полягає в тому, що тут прогрівання виконується не від одного місця (печі, кам'яниці або парогенератора), а поступово від стін, підлоги та лежаків. Крім того, температура хамаму досягає максимум 50-60 градусів, у той час як у лазні вона може підніматися до 100 градусів.

Вартість будівництва хамама вища, ніж у тієї ж російської лазні, але треба розуміти, що це оригінальніше традиційне приміщення. Тут використовуються абсолютно інші технології, більше працює дизайнер, завдання якого полягає в тому, щоб прикрасити кімнату та зробити її вишуканою. Якщо ж ви хочете замовити будівництво під ключ, звертайтеся до професіоналів компанії Caminos. Ми не тільки створимо стильний та сучасний хамам, але й надамо найнижчу вартість на всі послуги

 

Де замовити будівництво турецької лазні?

Будівництво будь-якого приміщення – це дуже складно, тому що потрібно враховувати масу особливостей та тонкощів. А більшість аналізів та перевірок неможливо провести самостійно без спеціальних інструментів чи навичок. Ще складніше поставити лазню або хамам, тому що це приміщення має бути не тільки теплим, але й правильно працювати, мати систему вентиляції, зберігати пару, а також мати спеціальне електрообладнання. Через недосвідченість або невелику помилку під час будівництва турецької лазні і хамама, ви можете зіткнутися з небезпечною ситуацією або сама будівля не виконуватиме своїх завдань, або не простоить довгий час.

Тому найкращим виходом буде звернутися до досвідчених фахівців компанії Caminos, які виконають будівництво будь-якого унікального хамаму. З нами ви отримаєте такі переваги:

  • найнижча ціна на будівництво хамаму;
  • комплексний підхід до цього завдання;
  • ретельне планування, перевірка та аналіз усіх особливостей;
  • будівництво та запуск лазні в найкоротші терміни у будь-який зручний час;
  • підбір обладнання для хамама;
  • робота в Києві, області та по Україні;
  • поєднання сучасних технологій та традиційного стилю.

Якщо ви замовите будівництво хамама від професіоналів Caminos, то можете бути впевнені, що ваша лазня буде найкрасивішою, корисною та довговічною.

 

Виробництво деталей у власному цеху.

  

Наші замовники

Заміські готелі/
Готелі/Турбази

Спорт клуби

SPA комплекси

Приватні будинки

Квартири