вул. Набережна Перемоги 10І
(068) 888-25-89 Дніпро
Набережна Перемоги 10 И
(068) 888-25-90
Каталог товари
Кошик
0 (порожній)

Лазні та сауни

Якщо у вас великий приватний будинок або просто вільний простір, то найкращим варіантом буде замовити будівництво лазні. Але хоча здається, що поставити таке приміщення досить просто (звести невелику кімнату та купити туди необхідних обігрівачів), але насправді все зовсім не так. У будівництві лазні та сауни є маса тонкощів, які потрібно знати, щоб вона була по-справжньому корисною та ефективною. Саме тому краще користуватися послугами спеціалістів.

Наші принципи

Акцент на якості
ассортименту

Наши спеціалісти
навчаються в Європе

Ми дбаємо про своїх кліентів, тому пропонуємо післягарантійне обслуговування. вання всіх наших товарів.

Післягарантійне
обслуговування

Ретельна підготовка
до будівництва

Швидкість.
Ми цінуємо час

Будівництво лазні під ключ та необхідне обладнання

Якщо лазня була правильно зведена, будівельники дотримувалися технології та врахували всі особливості процесу, то навіть за мінімальної кількості додаткових пристроїв вона працюватиме. Але щоб зробити кімнату багатофункціональною, принести туди більше смаку та сучасного стилю, бажано докупити спеціальне обладнання.

Насправді в лазню потрібно не так багато пристроїв. Частина обладнання застосовується ще під час будівництва лазні та сауни, але інше встановлюється усередині вже після закінчення всіх робіт.

  • Каменки - пристрої нагрівання каменів, куди можна лити воду, щоб генерувати пар.
  • Оптимальне каміння для сауни, яке під час нагрівання починає виділяти корисну пару.
  • Відро-водоспад або купелі, які можуть встановлюватися окремо або разом з іншими виробами під час будівництва.
  • Освітлювальні прилади та динаміки теж повинні бути спеціальними, теплозахисними та непроникними.

Щоб отримати максимально безпечні, якісні та підходящі пристрої, які добре впишуться у лазню, необхідно обговорювати їхню установку ще на етапі планування. Фахівці можуть підібрати найкращі матеріали, правильно виконати монтаж у приміщенні, щоб ефективно розподілити простір у кімнаті, вивести спеціальні кабелі для підключення освітлення та інших електричних приладів.

Матеріали для обробки бань та саун

Мы используем только лучшие материалы!

  • Еко-панелі RoHöl

  • Горбиль

  • Вагонка

  • Абаш

Будівництво лазень та саун - етапи та їх особливості

Будівництво лазні чи сауни в Києві – це складне завдання, яке потребує навичок та віддачі, тому раніше в маленьких містечках було кілька фахівців, що займалися лише цим. Тут потрібно знати про безліч деталей, які відповідають за те, щоб зробити приміщення максимально ефективним, оздоровчим, корисним та зручним. Тому замовити будівництво лазні можна професіоналів Caminos.

Процес будівництва складається з кількох основних етапів:

  • Підбір найкращого місця. Фахівці нашої компанії оцінюють місцевість, рельєф та ґрунт, щоб лазня стояла роками не просіла та не зіпсувалася. Це дуже важливий етап, від якого потім залежатиме працездатність всього приміщення.
  • Вибір матеріалу. Найкраще, якщо лазня буде з натуральної деревини, із бруса, тому що він ефективно поєднує і доступну вартість, і екологічну чистоту, і міцність
  • Закладення фундаменту. Відповідно до особливостей ґрунту та його рельєфу, вибирається особливості закладки фундаменту, його глибина, а також основні матеріали
  • Встановлення стіни та монтаж підлоги. Головне завдання цього етапу полягає в тому, щоб буквально до міліметра виміряти стіни та підлогу, щоб фінальна будівля була міцною та стійкою. У виборі матеріалу для будівництва, фахівці ретельно перевіряю кожну брус чи цеглу, залежно від того, що вирішив власник. Вони мають бути якісними, без тріщин та поломок.
  • Монтаж даху. Найкращим варіантом буде використовувати металочерепицю або шифер, але також необхідно визначитися з тим, який буде тип установки. Це може бути односхилий або двосхилий дах, залежно від того, який зовнішній вигляд лазні хоче користувач.

Особливості та процес будівництва лазні у Києві

Після закінчення будівництва сауни, необхідно вибрати та встановити головне обладнання – зробити піч. Співробітники нашої компанії оберуть найкраще місце для неї та матеріал, з якого виконуватимуть її. Для кладки використовується спеціальна цегла, яка ефективно витримує високі температури. Потім потрібно приступати до проф монтажу, що теж має свої особливості.

Каменка DROP

DROP это первый продукт в каталоге HUUM. Она получила свое вдохновение от  природы – от капли воды. Каждая капля воды, брошенная на каменку придаст вам идеальный пар. Уникальный дизайн каменки обеспечивает максимальноe тепло и дольше поддерживает камни горячими, чтобы вы могли спокойно наслаждаться сауной.

Мощность (кВт) 4.5 6 9
Минимальный объем парной (m³) 3 5 8
Максимальный объем парной (m³) 7 10 15
Вместимость камней (кг) 55 55 55
Высота (мм) 590 590 590
Ширина (мм) 90 390 390
Глубина (мм) 350 350 350
Масса (кг) 11 12 12

Де замовити будівництво саун під ключ?

Щоб лазня була корисною та ефективно виконувала свої завдання, необхідно замовити будівництво сауни під ключ від професіоналів. Компанія Caminos – це спеціалісти у сфері будівництва високоякісної сауни, які будуть служити вам роками.

Ми маємо безліч переваг, які ви отримаєте, якщо замовте послугу у нашій фірмі:

  • професіоналізм та досвід співробітників;
  • доступна вартість усіх послуг;
  • комплексний підхід до будівництва сауни та лазні;
  • ретельне планування та продумування кожного етапу;
  • поєднання сучасних технологій та традиційних мотивів у будівництві сауни.

Caminos – це професіонали своєї справи. Наші сауни та лазні коштують десятки років, а ви насолоджуватиметеся оздоровчим відпочинком ще дуже довго.

Наші замовники

Заміські готелі/
Готелі/Турбази

Спорт клуби

SPA комплекси

Приватні будинки

Квартири